Kartové spoločenské hry

  •  Som ručne robená šáločka na kávu pre teba alebo tvoju polovičku!
    Ako som vznikla:

    Celý proces začína odvážením a spracovaním hliny tak, aby v nej neboli bubliny. Potom sa oreže a následne vymodeluje tvar malého hrnčeka. Keď hlina po pol hodine trošku stvrdne, za pomoci malých písmenok sa spravia odtlačky spredu a zospodu. Hrnček potom odpočíva na poličke pár dní pokiaľ nie je úple suchý. Nasleduje uhladzovanie mokrou špongiou a dolaďovanie detailov. Po tomto kroku čaká hrnčeky prvé vypaľovanie a maľovanie (glazúrovanie). Všetky hrnčeky prejdú dvoma pomalými výpalmi, kde teplota 12 hodín stúpa a následne viac ako 12 hodín chladnú.

    Je to veľká skúška trpezlivosti. Pri ručnej práci sa nikdy nedajú vymodelovať dva úplne rovnaké produkty, a práve preto je každý kúsok jedinečný.

    Dopraj si aj ty kávu v šáločke Dobré ránko, ktorá sa zaručene stane tvojou obľúbenou. Vhodná na veľké espresso alebo cappuccino.
    Objem šálky: cca 200-300ml Materiál: Hlina
  •  Som ručne robená šáločka na kávu pre teba alebo tvoju polovičku!
    Ako som vznikla:

    Celý proces začína odvážením a spracovaním hliny tak, aby v nej neboli bubliny. Potom sa oreže a následne vymodeluje tvar malého hrnčeka. Keď hlina po pol hodine trošku stvrdne, za pomoci malých písmenok sa spravia odtlačky spredu a zospodu. Hrnček potom odpočíva na poličke pár dní pokiaľ nie je úple suchý. Nasleduje uhladzovanie mokrou špongiou a dolaďovanie detailov. Po tomto kroku čaká hrnčeky prvé vypaľovanie a maľovanie (glazúrovanie). Všetky hrnčeky prejdú dvoma pomalými výpalmi, kde teplota 12 hodín stúpa a následne viac ako 12 hodín chladnú.

    Je to veľká skúška trpezlivosti. Pri ručnej práci sa nikdy nedajú vymodelovať dva úplne rovnaké produkty, a práve preto je každý kúsok jedinečný.

    Dopraj si aj ty kávu v šáločke, ktorá sa zaručene stane tvojou obľúbenou.
    Objem šálky: cca 90-95ml (malé espresso alebo espresso macchiato) Materiál: Hlina

Title

Go to Top